CSIRKEHÚSLEVES

4 csirke alsócomb, 4 csirkezúza, 4 csirkeszív 
VAGY: lidl húsleves husik (szárny, láb, felsőcomb, nyak)
1 adag (lidl) leveszöldség (5 répa, kis zellerdarab, fehérrépa, petrezselyem, póréhagyma)
1 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
Kis darab gyömbér
(1 krumpli)
Bors (kb. 10 szem)
2 babérlevél
(Csipet kakukkfű)
+ olívaolajon lepirítottam kicsit a húst
(+csigatészta)

Ha zsírosabb húsokból csinálom, akkor nem pirítom le, csak hideg vízben, nagy lángon felteszem főni a húsokat.
Ha felforrt, lehabozom.
Beledobálom a zöldségeket és ízesítem.
Pár óra alatt takarékon megfőzöm.
(Éjszakára a kikapcsolt tűzhelyen hagyom.)
Leszűröm.

https://streetkitchen.hu/levesek-es-fozelekek/hazias_csirkehusleves_egyszeruen/