
Locsoló szirup:
narancshéj, citromhéj, narancslé, cukor, víz, rum
*jó szaftosra, hogy ne legyen száraz a tészta
Baracklekvár
Bevonás nekem:
250 g 70%-os étcsoki
kb. 1,5 dl tejszín
(kakaóvaj)
1 tk. glükózszirup
*érdemes a felvágásnál bejelölni az oldalát, hogy ugyanúgy tudjuk összeilleszteni betöltés után a piskótát
Forró baracklekvárral lekenjük.
Hűtőben/ fagyasztóban dermesztjük.
Rácson bevonjuk.
Kenőkéssel elsimítjuk.
Felirat:
Olvasztott csoki
* Dia Wellness negyedannyival is működik, de tettem bele kicsi sütőport pluszban.
Forrás:
Szakácsok könyve
Lorien
Miele: https://www.youtube.com/watch?v=a7uBQWk8NzM
Varga Gábor: https://cookpad.com/hu/receptek/1926064-sacher-torta