Felső: 18 cm, 16 szelet, 4 répatorta piskóta (csokipettyekkel), 2,25 adag sajttorta mousse (Ötvös Zsuzsi féle) fele sajtkrém helyett mascarponeval, összesen 24g lapzseláv. Az első réteg tetejét befahéjaztam.
Orsi féle burkoló (300g fehétcsoki, 175g tejszín, 2ek. vaj): belső karikának és burkolásnak is 2,5-2,5 adag. Burkolásra ez nagyon szűkösen volt elég.
*A málna inzertet 500 g felfőzött, leszűrt málnából csináltam 2 formába, így kicsit kevés volt a 3,5 lap nagy Békás zsela
* A csokis piskóta finom, bár elég tömény és híg. Állítható karikában laponként sütöttem, eléggé feljön és silpaton, sütőpapíron, körbealufóliázva is kifolyik.
* A kész burkolót semennyi időre sem szabad hűtőbe tenni
* A csokikrémből 2,25x adagot csináltam, nekem túl híg lett, beleraktam pluszban 100g mascarponét, 12g lapzselát és kb. 15g sima zselát --> ez már nagyon sok lett (plusz tonkabab és só)
* Valszeg a csokikrémnél azt rontottam el, hogy túl meleg volt még a krém és beleolvadt a vaj
* A répatorta finom, bar eleg masszív, a csokipettyek szerintem nem kellenek. Plusz narancshéjat tettem bele, de szerintem az sem kell.
* A sajttorta mousse-ból kimaradt 1 kis 20 centis formányi
* Sima termoboxban + parfé dobozban szállítottam, helyszínen raktam össze 1 plusz kartonnal és 4 merevítővel, ott színeztem, virágoztam