GYÜMÖLCSTORTA

6 tojás
6 ek. víz
30 dkg (por)cukor
24 dkg rétesliszt
1 cs. vaníliás cukor
1/2 cs. sütőpor
1 cs. vaníliás pudingpor
3 dl tej
3-5 ek. cukor a pudinghoz
1 cs. tortazselé
gyümölcsök (eper, málna, kivi, őszibarack, banán, stb.)

A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd belekeverjük a vizet, vaníliás cukrot, végül a sütőporral elkevert lisztet.
A sütőport a liszttel elkeverjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük és lazán a masszához keverjük.
A gyümölcstorta formát kivajazzuk, lisztezzük.
Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
A formából kiborítva megtöltjük a 3 dl tejjel elkészített pudinggal.
A meleg pudingra rakjuk a gyümölcsöket és bevonjuk a tortazselével.
(ennek elkészítését a csomagoláson találjuk)