GOFFRY KOSÁRKÁK

Tészta (kb. 70 darabhoz):

50 dkg liszt
3 tojás
0,5 l tej
12 dkg vaj
15 dkg cukor
vanília
1,5 cs. sütőpor

A tojásokat a cukorral, vajjal, vaníliával és kb. 3 ek. liszttel, kézi mixerrel simára keverjük.
Több adagban hozzákeverjük a maradék lisztet és a tejet, végül a sütőport.

A goffrykehely sütőt bekapcsoljuk, és 10 percig üresen üzemeltetjük, hogy bemelegedjen.
A tésztából a mélyedésekbe teszünk (kb. a középső csík aljáig legyen).
Kb. 0,5-1 perc alatt megsütjük a kosárkákat.


Krémek:
  • fehér csokis sóskaramellkrém
  • tejcsoki ganache (200 g tejcsoki, 100 g tejszín)
  • sós perec
  • tejszínhabbal lazított lemon curd
  • tejszínhab
  • erdei gyümölcs