Tészta:
2 csomag gesztenyemassza
1 zacskó Győri (180 g) kakaós omlós keksz
5 dkg margarin
rum
csipet só
Krém:
2 csomag (100 g) vaníliás pudingpor
8 dl tej
10 dkg vaj/ margarin
10 dkg cukor/ édesítő
1 tojás sárgája
1 csomag (12-14 db babapiskóta)
2 dl kávé
Tetejére:
5 dl tejszín
1 ek. porcukor/ édesítő
1 csomag habfixló
kakaópor/csokireszelék
A kekszet morzsásra aprítjuk (aprítógép/mozsár), majd a margarinnal, gesztenyepürével és az ízesítőkkel masszát gyúrunk belőle és egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk.
A pudingot a cukorral megfőzzük, ha kihűlt, robotgéppel beledolgozzuk a tojás sárgáját és a margarint, majd a felét a gesztenyemasszára kenjük.
Kávéba mártott babapiskótával rétegezzük, majd erre jön a krém másik fele.
A tetejére kakaóport szórunk.
3-4 órára hűtőbe rakjuk, majd felvert tejszínhabbal díszítjük (ez is lehet a legfelső réteg, akkor erre jön a kakaópor).