A belgiumban vásárolt csokipasztillákat használtam, mikróban olvasztottam, beoltással temperáltam.
Háromféle tölteléket csináltam.
Zserbó bonbon
A barackos részhez: kevés vízzel cukrot karamellizáltam, hozzáadtam egy kevés felmelegített tejszínt, pici mézet, (icipici vajat), egy csipet sót és végül belekevertem egy tábla kockákra tört fehér csokit. Mivel nem volt elég sűrű, adtam hozzá egy kevés pektint és beleturmixoltam botmixerrel egy adag aszalt sárgabarackot.
A diós részhez: darált diót összekevertem kevés cukrozott sűrített tejjel és egy kevés vajjal és ment bele egy löttyintésnyi Metaxa

A bonbonokat két rétegben töltöttem meg, alulra a diós, felülre a barackos rész került. A képen egy csak barackos verzió látható.
A laktózmentes Bounty-hoz: kókuszreszeléket összekevertem kevés laktózmentes vajjal és rizssziruppal. (egyébként lehetne bele tenni fehér csokit, tejszínt, mézet és vaníliát is)
Egyszerű Bounty csoki recept a Díványról itt.
A táblás csokihoz egy viszonylag puha műanyag doboztetőbe öntöttem a temperált csokit, majd megszórtam mandulával és aszalt vörösáfonyával.