NAAN KENYÉR

250 g kenyér liszt (én felesben csináltam)
100 ml (görög) joghurt 
0,5 csomag szárított élesztő
0,5 csomag sütőpor 
1 tk só 
80 g langyos víz 
1 ek étolaj vagy ghee

+ olvasztott (fokhagymás) vaj a kenéshez

A hozzávalókat ruganyos, lágy tésztává dagasztjuk.
Lefóliázva duplájára kelesztjük.
Forró serpenyőben (kicsit megolajozzuk), lefedve, mindkét oldalát megsütjük.
Konyharuhával letakarjuk, hogy puhuljon a saját gőzében.
Olvasztott vajjal megkenjük.

https://streetkitchen.hu/hust-hussal/igy-keszits-csirke-tikka-masala-t-hazi-naan-nal/
https://www.seriouseats.com/2011/08/the-food-lab-how-to-sort-of-make-naan-at-home.html