0,5 kg csirkemáj, felaprítva
1 nagy vöröshagyma
2 ek. libazsír + a tetejére
2 gerezd fokhagyma
6 kakukkfű ág
3 majoranna ág
1 ek. balzsamecet
1,5 dl tejszín
1 tojás sárgája
A hagymákat apróra vágjuk és a zsíron üvegesre pirítjuk.
Mellédobjuk a fűszereket és a májakat.
A májakat körbesütjük a hagymák mellett.
Sóval, borssal, balzsamecettel ízesítjük.
Az egészet összeturmixoljuk.
Beleturmixoljuk a tejszínt is.
Lehűtjük.
Belekeverjük a tojássárgáját.
Szitán átszűrjük.
Üvegbe kanalazzuk.
Sütőben, 80 fokos vízfürdőben 30 percig hőkezeljük.
Kihűtjük.
Olvasztott libazsírral fedjük.